Bhajan Bhoy, Plum Green & Stöma

Deur:
Start:
Entree:€ 7,-
Tickets:aan de deur

Bhajan Bhoy

Psych Mantra Dub [krommenie]

Ajay die in wel met meerdere acts in Leiden is geweest afgelopen 28 jaar. Hij landt voor de tweede keer met zijn ruimteschip in de Vrijplaats, deze keer speelt hij voor het eerst in de Resistor en heeft ook nog eens twee nieuwe platen uit, kort nadat zijn cassettebandje Shanti Shanti Shanti eind 2022 uit kwam. Soundscapes, drones dub en psychedelica vliegen om je oren, vergeet je tripjes en raak in betovering van deze muziekale kunstenaar.

Plum Green

Dark Folk [melbourne]

Plum is een engel ontsnapt uit het bos bij Twin Peaks. The Black Lodge heeft waarschijnlijk een directe verbinding met haar achtertuin in Australië, want daar woont ze. Haar stem brengt je in een dromerige wereld vol verleiding en mysteries ondersteund met dromerige, drone soundscapes poëtische teksten.

Stöma

Drum & Bass funkrock [rotterdam]

Dit duo speelde vorig jaar ook in Resistor, precies tijdens PeelSlowlyAndSee, hierdoor hebben veel mensen die show wellicht gemist, maar niet getreurd ze komen gewoon weer. Drum & Bass met complexe baslijnen, live loops en retestrakke drums. Funky als de hel en groovy dat je sokken er van afzakken. Een paar jaar geleden speelden ze zonder moeite een hele set Primus covers in De Nobel. Dit mag je niet missen en de andere bands overigens ook nie