Info

Resistor is een nieuw podium & eetcafé. Tegelijkertijd is het een voortzetting van het eetcafé en de programmering van concerten, film- en infoavonden die de afgelopen jaren in Vrijplaats Leiden zijn georganiseerd.

Voorheen was dat steeds in een tijdelijke setting, tegenwoordig hebben we de beschikking over een eetcafé / ontmoetingruimte en multifunctionele zaal die we - geheel DIY - hebben gerealiseerd.

Adres

Resistor is gehuisvest in en trotse medeplichtige aan Vrijplaats Leiden.

Onze (adres)gegevens zijn:
Stichting Resistor
Middelstegracht 36
2312 TX Leiden
KVK: 83458093
IBAN: NL70RABO0373838832

Kom je op bezoek? Behalve met cash kun je tegenwoordig ook (contactloos) met PIN of creditcard betalen.

Social media

Online vind je Resistor ook op:

Vrijwilligerswerk

Resistor draait voor 100% op vrijwilligers. Of het nu gaat om techniek, programmering, eetcafé of bar, alles wordt gedaan door mensen die vrijwillig de handen uit de mouwen steken.

Ook interesse? Spreek een vrijwilliger aan als je op bezoek bent of stuur een mail naar vrijwilliger@resistor.nl.

Programma

Resistor werkt met een kerngroep van interne programmeurs en boekers. Zij stellen de podiumprogrammering samen maar staan daarbij nadrukkelijk open voor enthousiaste mensen en groepen die bereid zijn de organisatie - uiteraard met begeleiding - van optredens mogelijk te maken.

Interesse? Stuur een mail naar programma@resistor.nl.

Support

Resistor hanteert een DIY en low budget filosofie. Daardoor houden we onze vaste lasten laag en blijven we toegankelijk voor zowel bezoekers als organisatoren.

Steun je deze uitgangspunten en wil je daar financieel aan bijdragen? Doneer dan via resistor.nl/support of maak onder vermelding van 'Donatie' zelf (eenmalig of maandelijks) een bedrag over naar NL70RABO0373838832 t.n.v. Stichting Resistor.